TROLLHÄTTAN
Uppgifter till TTELA gör gällande att den avslutande affären mellan Nevs och Saabs konkursförvaltare blir försenad ”en månad eller mer”.
– Vi kan bara upprepa vad vi sagt tidigare: att affären kommer att avslutas senare under sommaren, säger Mikael Östlund, presschef på Nevs.

TTELA skrev tidigare om att uttalanden från elbilstillverkaren Nevs och fastighetsbolaget Hemfosa tydde på att avslutningen av affären mellan Nevs och Saabs konkursförvaltare kunde avslutas – så kallad ”closing” – i tisdags. Nevs hade sagt att fastighetsaffären skulle avslutas samtidigt som övertagandet av Saab Automobiles tillgångar och Hemfosa uppgav att deras affär skulle ske just på tisdag.

Men nya uppgifter till TTELA gör gällande att hela den avslutande affärstransaktionen rörande Saab Automobile med dotterbolag blivit försenad. Det ska handla om så pass mycket som ”en månad eller mer”, vilket skulle betyda i slutet av augusti eller rentav i september – alltså under sommarens allra sista dagar eller rentav i höst.

När TTELA frågar Nevs vad de kan säga om dessa uppgifter blir svaret från presschefen Mikael Östlund.

– Jag kan bara upprepa att affären kommer att avslutas senare i sommar. Vi lovar att ge tydliga besked om detta – men först när affären blivit genomförd.

 

Källa: TTELA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *