Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Nevs: Vi har finansiering

augusti 28th, 2012 | Posted by admin in Bilrelaterat

Nevs slår tillbaka mot uppgifterna att man saknar pengar för att slutföra Saab-affären. ”Vi har den finansiering som krävs”, säger Nevs.

Pengarna för Saab-affären skulle ha varit inne under förra veckan, men än så länge har Nevs bara betalat in handpenningen på 150 miljoner kronor. Tidigare under tisdagen kunde teknikensvarld.se rapportera att detta enligt källor till Dagens Industri beror på att en del finansiärer fått kalla fötter av affären. Nu går Nevs ut och dementerar att den försenade affären beror på att det är pengarna som saknas.

– Vi har den finansiering som krävs för att slutföra affären och för att finansiera affärsplanen, säger Nevs tf presschef Johan Andersson till TT.

TT: Stämmer det att Nevs har fått ett ultimatum att betala senast på fredag?
– Vi kommenterar inte vad andra säger. Men vi har en plan att genomföra affären i slutet av sommaren och den planen står fast. Det är en komplex och omfattande affär.

Olika uppgifter pekar på att det är oklarheterna kring om Nevs får använda varumärket Saab som fått en del investerare att tänka till en gång extra.

Läs vidare på teknikensvarld.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.